کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

به طور کلی از کامپوزیت با نوع ونیر، برای اهداف زیر استفاده می‌شود: 

در برخی موارد، برای ایجاد سطحی مناسب برای اتصال کامپوزیت، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی دندان باشد، اما این کار به حداقل ممکن انجام می‌شود.

مدت زمان انجام آن بسیار کوتاه بوده و تنها در یک جلسه انجام می شود.

مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینه‌ی کمتری نسبت به ترمیم‌های دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینه‌های مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.

کمپانی آمریکایی بیسکو، بدون شک یکی از بهترین و با کیفیت ترین کامپوزیت‌های دندان را در سراسر جهان تولید می‌کند. در ساخت کامپوزیت بیسکو از ماده سیلیکات کلسیم استفاده شده که از آسیب دیدن لثه و شرایط کامپوزیت دندان دندان زیر کامپوزیت جلوگیری می‌کند.

از کامپوزیت برای زیباسازی طرح لبخند و برطرف کردن برخی عیوب ظاهری دندان یا حتی بازسازی کلی دندان استفاده می‌کنند.

در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.

انواع کامپوزیت دندان از نظر ساختار، خواص بیولوژیکی، کارآیی و زیبایی با هم تفاوت دارند و بر اساس همین ویژگی‌ها دسته بندی می‌شوند.

قطعا مهارت دندانپزشک در اجرای کامپوزیت‌دندان، روی فرم و زیبایی آن تاثیر دارد. اما نکته مهم این است که هزینه دندانپزشک حرفه‌ای نیز بالاتر است.

مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنش‌های آلرژیک یا حساسیت‌هایی را در بیماران ایجاد کنند که می‌تواند به درد و ناراحتی منجر شود.

این ماده ترکیبی از رزین و مواد پرکننده، امکان تطابق بالا با رنگ دندانها را فراهم می‌کند و از لحاظ زیبایی به عنوان گزینه‌ای جذاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بازسازی مینای دندان: در مواردی که مینای دندان آسیب دیده باشد، کامپوزیت می‌تواند برای ترمیم و بازسازی مینای دندان استفاده شود.

غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک می‌توانند به کامپوزیت‌ها آسیب بزنند و باعث جدا شدن آن‌ها از سطح دندان شوند.

روش انجام و کارایی بلیچینگ و کامپوزیت دندان کاملاً متفاوت است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *